Vello probleem oplossing koffer Hulshof

Van veel losse componenten...

Vello Elektro was op zoek naar een oplossing voor de PowerSyntax®. Van deze enkelpolige connectoren hebben zij verschillende series. De heer van Velsen kwam bij ons met een grote bak met connectoren. Zijn vraag was: "Kunnen jullie deze onderdelen in een koffer plaatsen?" Natuurlijk kunnen wij dat. De verschillende connectoren zijn bij Hulshof achtergebleven en onze ontwerpafdeling is aan de slag gegaan. Het basisprincipe van de koffer is een standaardkoffer met hier en daar een aantal aanpassingen.

Aan de binnenzijde zit een stuk schuim waar de verschillende connectoren perfect inpassen. Daarachter hebben wij een kleine ruimte gelaten voor brochures, schrijfmap etc. In de deksel hebben wij drie etuis geplaatst en is een stuk schuim ter bescherming aangebracht.

De panelen van de koffer zijn voorzien van afbeeldingen van de connectoren en het logo van Vello. Zo wordt een standaardkoffer met hier en daar een aantal aanpassingen een mooie eyecatcher.IMG 1738

Naar een Vello koffer op maat.

Aan de binnenzijde zit een stuk schuim waar de verschillende connectoren perfect inpassen. Daarachter hebben wij een kleine ruimte gelaten voor brochures, schrijfmap etc. In de deksel hebben wij drie etuis geplaatst en is een stuk schuim ter bescherming aangebracht. De panelen van de koffer zijn voorzien van afbeeldingen van de connectoren en het logo van Vello. Zo wordt een standaardkoffer met hier en daar een aantal aanpassingen een mooie eyecatcher.