7 1424 4 1

Hebben jullie een koffer waarin ik 15 tablets kan vervoeren?

Dergelijke vragen worden regelmatig gesteld. De klant zocht een koffer waarin 15 tablets ten behoeve van trainingsdoeleinden vervoerd konden worden. Omdat het in eerste instantie om een test ging, wilde de klant bij voorkeur een niet al te dure oplossing, maar "dat zal wel lastig worden" vreesde hij. Dat viel echter gelukkig mee! Onze transport- en trolleykoffers zijn zodanig ontwikkeld dat door het toevoegen en soms weglaten van onderdelen, de koffer geschikt kan worden gemaakt voor een bepaalde toepassing, in dit geval dus voor het opbergen van 15 tablets.

In dit geval hebben we aan de standaard koffer voor het vervoeren van 5 notebooks een aantal extra verdeelschotten toegevoegd, zodat 8 horizontale vakken ontstonden. Door vervolgens met behulp van schuim, deze vakken in 2 delen te splitsen, ontstonden 16 vakken, afgestemd op de tablets. Binnen enkele dagen had de klant een oplossing op maat, nagenoeg tegen de prijs van een standaardoplossing.

Maatwerk hoeft niet per se veel te kosten. "Als we op basis van een standaardproduct, met relatief weinig aanpassingen een geschikte oplossing kunnen aanbieden, dan doen we dat uiteraard, snel en tegen een aantrekkelijke prijs", aldus Eric Hulshof.

7 1424 2

Zoekt u ook een manier om uw apparatuur op te bergen en te vervoeren?

Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we in overleg of we tot een passende oplossing kunnen komen. Wellicht dat met een aantal kleine aanpassingen een standaardkoffer voldoet. En als dat niet het geval is, kunnen we een voorstel doen om een koffer geheel op maat te maken.