Kunnen we een offerte ontvangen voor het maken van presentatiekoffers/tassen op maat?

Dit soort vragen worden ons regelmatig gesteld. De klant weet in grote lijnen wat ze zoeken, maar voor het maken van een passend voorstel hebben we meestal aanvullende informatie nodig. De eerste stap is dan ook het krijgen van een goed inzicht wat men precies zoekt. Hierbij gaat het niet alleen om het product, maar vooral ook om de gebruikssituatie en omstandigheden. Hoe wordt het product gebruikt, de intensiteit van het gebruik, gaat het bijvoorbeeld mee in het vliegtuig en allerlei andere relevante zaken die ons, (en soms ook de klant,!) meer duidelijkheid verschaffen wat een goede oplossing kan zijn.

MC Europe wist goed wat ze wilden en mede daardoor konden we snel een oplossing voorstellen, waarbij een koffer die we eerder aan MC Europe hadden geleverd, als uitgangspunt kon dienen. De koffer is een kunststof (ABS) koffer, voorzien van het logo van MC Europe. In de koffer worden 3 verschillende soorten producten gepresenteerd, die op locatie eenvoudig gepakt moeten kunnen worden en ook weer snel teruggeplaatst. Met behulp van een aantal schuimdelen zijn 3 compartimenten gemaakt, waar de verschillende producten overzichtelijk en toegankelijk zijn geplaatst. Na het sluiten van de koffer zitten de producten opgesloten in het schuim, zodat ze goed beschermd zijn en op hun plaats blijven liggen.

Na uitlevering kregen we spontaan de volgende reactie van MC Europe:

"De koffers zijn gearriveerd. Ze voldoen zeker aan onze verwachtingen, ik heb zeer positieve reacties ontvangen!

Dankjewel!", aldus Babette Maessen van MC Europe.

Wilt u ook uw apparatuur of nieuwe product op een professionele wijze verpakken en presenteren? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of bel 0544-376596.

Kan niet? Mooi wel!

22 06 15 7 1410 1

De MC Europe Saleskoffer!

De producten geordend en snel toegankelijk gepresenteerd in de koffer!

22 06 15 7 1410 4