Mix en Match

Van Heek Medical benaderde ons met de vraag of wij voor hen een koffer op maat konden maken voor hun productrange Betica. Betica omvat allerlei producten voor diabetici. In de koffer moeten deze producten overzichtelijk opgeborgen worden en snel toegankelijk zijn. Deze koffers worden gebruikt als saleskoffers. Vandaar dat de wens is om de koffers te voorzien van een full colour bedrukking.

Omdat alle artikelen uit de Betica range beschikbaar konden worden gesteld, is op basis hiervan een CAD-tekening gemaakt, op basis waarvan Van Heek een goed beeld kreeg van de voorgestelde indeling. Omdat Van Heek graag graag nog informatie aan de binnenzijde wilde hebben, is de indeling zo aangepast dat ruimte ontstond voor een paneel, met daarop de gewenste informatie. Het logo bestand is door Van Heek aangeleverd. Op basis daarvan konden wij de panelen bedrukken als gewenst.

Waar voorheen de producten werden verpakt in een kartonnen doos, die door het intensieve gebruik niet lang meeging, is de door ons voorgestelde aluminium profielkoffer uitermate geschikt voor de toepassing door Van Heek.

Joris Logtens van Van Heek:

" De koffers bevallen goed tot nu toe. Ze zijn een stuk duurzamer dan de vorige die we hadden. Past qua uitstraling goed bij de hoge kwaliteit van het merk en ondersteunt bij een professionele presentatie. Handig dat onze mensen alles bij de hand hebben."

Wilt u uw nieuwe product ook op een professionele wijze presenteren? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of bel 0544-376596.

Kan niet? Mooi wel!

19 10 02 Alternatieve koffer 3