De specialist op het gebied van koffers en tassen.

Hulshof Business Cases is een echt Achterhoeks familiebedrijf. In 1918 is het bedrijf opgericht en sinds die tijd niet meer weg te denken uit Lichtenvoorde. Wij hebben een platte, flexibele organisatie. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al vele jaren voor ons. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring in huis en kunnen wij snel inspelen op uw vragen. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist. Voor diverse doelgroepen bedenken wij innovatieve maatwerk concepten en werken deze voor hen uit. Ons DNA wordt gevormd door de Achterhoekse nuchterheid en betrouwbaarheid, dit passen wij toe in ons dagelijkse handelen en doen.

Sinds 2009 hebben het certificaat ISO 9001-2015. Wij streven ernaar onze processen voortdurend te verbeteren. Met milieu en duurzaamheid houden wij ons actief bezig. Waar mogelijk verminderen wij het gebruik van verpakkingsmaterialen, afval wordt waar mogelijk gescheiden en gerecycled. Bij de productontwikkeling hebben we de laatste jaren constructies bedacht, waarmee de levensduur van producten verlengd kan worden, door bepaalde componenten uitwisselbaar te maken. Is een koffer defect, dan proberen we deze eerst te repareren. Daarnaast zijn we actief bezig, in samenwerking met verschillende partners, om meer duurzame en/of gerecyclede materialen in te zetten.

Waar mogelijk werken we met lokale of regionale partners. Mede hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan oplossingen te bieden. Recentelijk zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Het Bariet in Lichtenvoorde. Zij bieden voorgezet onderwijs aan voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. In hun praktijkruimte verrichten deze leerlingen werkzaamheden voor ons. Hierdoor ervaren de leerlingen hoe het is om aan het werk te zijn. Een mooie samenwerking en het enthousiasme van de leerlingen waarderen wij enorm.

Gemotiveerd en enthousiast, dat zijn we! Wij stellen alles in het werk om een mooi eindproduct af te leveren. Dit alles met als doel: tevreden klanten.

Hulshof Business Cases - Kan niet? Mooi wel!

hulshof maatwerk koffers tassen

Van hutkoffer naar notebookkofferOnze historie, wat zijn wij daar trots op. Hulshof Business Cases is in 1918 als leerlooierij begonnen. Wij maakten volledig in eigen beheer fietszadels. Deze begintijd pronkt nog steeds op de gevel van ons pand: Hulshof Leder en Metaal. Door de jaren heen kregen wij steeds meer bekendheid als kofferproducent. Door de fabricage van fiber koffers in vele soorten en maten, waaronder de bekende hutkoffers. In de jaren vijftig van de twintigste eeuw werd deze koffer meegenomen door mensen die hun heil zochten in verre oorden. Na de introductie van kunstleer in de jaren zestig werden reiskoffers en andere aanverwante artikelen een belangrijk product voor Hulshof Business Cases.

Eind twintigste eeuw heeft Hulshof zich meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van oplossingen voor flexwerkers en mobiele werkers. Koffers waarin een notebook en printer of andere apparatuur wordt ingebouwd en van waaruit de gebruiker zijn werkzaamheden verricht. Mooie, nieuwe innovatieve ontwikkelingen staan vandaag de dag bij ons centraal. Altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Hulshof Cases vacuumvormer
Hulshof Business Cases maatwerk

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

Made in de Achterhoek

Eigen ontwerpafdeling

ISO 9001 gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!