Koffer op maat

Lang niet altijd is een standaardproduct de oplossing voor je specifieke wensen. Hulshof Business Cases denkt graag met je mee om tot een geschikte oplossing te komen. Samen inventariseren wij je eisen en wensen, waarbij wij niet alleen naar het product kijken, maar ook naar de gebruikssituatie. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg en is hetgeen wat je meeneemt vrij zwaar, dan is een trolley handig. Wil je vervolgens je artikelen vanuit de koffer presenteren bij de klant, dan kan een systeem met uitneembare schuiflades een goede oplossing zijn. En als het handiger is om vanuit de koffer te presenteren, dan wil je geen vuile wielen op tafel hebben.

In veel gevallen is een koffer uit ons standaard assortiment een uitgangspunt voor een oplossing op maat. Door kleine aanpassingen, zoals een ander slot of een paneel met jouw logo, wordt een standaard koffer een koffer op maat. Het kan ook zijn dat nog niet bekend is hoe de uiteindelijke oplossing eruit komt te zien. In dit geval starten wij een compleet ontwikkeltraject op. Gezamenlijk doorlopen wij een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Van idee tot eindproduct, gestructureerd en met duidelijke beslismomenten.

Vakmanschap Handmade Hulshof Business Cases
Hulshof Cases Productiefoto serie1 5

Eigen ontwerpafdeling bij Hulshof

Hulshof Business Cases beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Aan

de hand van CAD tekeningen, maakt ons team van enthousiaste medewerkers

prototypen. Hierdoor wordt in een vroeg stadium een visualisatie gemaakt

van de oplossing die wij voor ogen hebben. Zo kunnen wij beoordelen of

het product voldoet aan de gestelde eisen: past de inhoud, is deze

eenvoudig te plaatsen en uit te nemen. Indien gewenst of noodzakelijk

laten we testen doen door externe specialisten.


Een prototype biedt de gelegenheid met een fysiek product de eerste ervaringen op te doen en op grond daarvan eventuele eisen en wensen aan te passen. Op deze wijze wordt het ontwikkeltraject doorlopen, totdat het resultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Op basis daarvan starten wij met de productie.

Of het nu gaat om een aanpassing van een standaardproduct of de ontwikkeling van een geheel nieuw product: wij houden van een uitdaging, want ons motto is:

Kan niet? Mooi wel!


Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!