Koffer op maat

Lang niet altijd is een standaardproduct de oplossing voor uw specifieke wensen. Hulshof Business Cases denkt graag met u mee om tot een geschikte oplossing te komen. Samen met u inventariseren wij uw eisen en wensen, waarbij wij niet alleen naar het product kijken, maar ook naar uw gebruikssituatie. Bent u bijvoorbeeld veel onderweg en is hetgeen wat u meeneemt vrij zwaar, dan is een trolley handig. Wilt u vervolgens uw artikelen vanuit de koffer presenteren bij uw klant, dan kan een systeem met uitneembare schuiflades een goede oplossing zijn. En als het handiger is om vanuit de koffer te presenteren, dan wilt u geen vuile wielen op tafel hebben.

In veel gevallen is een koffer uit ons standaard assortiment een uitgangspunt voor een oplossing op maat. Door middel van kleine aanpassingen, zoals een ander slot of een paneel met uw logo, wordt een standaard koffer een koffer op maat. Het kan ook zijn dat nog niet bekend is hoe de uiteindelijke oplossing eruit komt te zien. In dit geval starten wij een compleet ontwikkeltraject op. Gezamenlijk doorlopen wij een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Van idee tot eindproduct, gestructureerd en met duidelijke beslismomenten.

Eigen ontwerpafdeling bij Hulshof

Hulshof Business Cases beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Aan de hand van CAD tekeningen, maakt ons team van enthousiaste medewerkers prototypen. Hierdoor wordt in een vroeg stadium een visualisatie gemaakt van de oplossing die wij voor ogen hebben. Zo kunnen wij beoordelen of het product voldoet aan de gestelde eisen: past de inhoud, is deze eenvoudig te plaatsen en uit te nemen. Indien gewenst of noodzakelijk laten we testen doen door externe specialisten.

Een prototype biedt u de gelegenheid met een fysiek product de eerste ervaringen op te doen en op grond daarvan eventuele eisen en wensen aan te passen. Op deze wijze wordt het ontwikkeltraject doorlopen, totdat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Op basis daarvan starten wij met de productie.

Of het nu gaat om een aanpassing van een standaardproduct of de ontwikkeling van een geheel nieuw product: wij houden van een uitdaging, daag ons uit, want ons motto is:

Kan niet? Mooi wel!