Koffers voor het veilig opbergen en transporteren van tablets, laptops of beamers.

Het is niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijs, cursussen en trainingen: laptops en tablets. Maar hoe krijg je meerdere laptops en tablets eenvoudig naar het klaslokaal vervoerd, zonder risico’s op beschadiging? En als de les of cursus begint, dan wil je direct kunnen beginnen en niet eerst wachten totdat alle accu’s opgeladen zijn. Dat vraagt om een praktische oplossing.

Praktische, slimme oplossingen bedenken daar zijn we goed in. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een aantal standaardkoffers ontwikkeld. Hiervoor kunt u terecht in onze webshop: klik hier. Maar een standaardoplossing is niet altijd de oplossing. Door de maakwijze van deze koffers zijn ze echter eenvoudig aan te passen, zodat bijvoorbeeld extra laptops in de koffers passen. Soms is een stroomvoorziening en koeling gewenst of noodzakelijk. Wij kunnen u daarbij adviseren en het oplossen! Wilt u de koffer herkenbaar maken met een logo of afbeelding dan is dat ook mogelijk. En als uw eisen en wensen zo specifiek zijn dat ook een standaardkoffer met aanpassingen niet voldoet, dan maken we een koffer op maat.

Met de Transportkoffers van Hulshof kunt u zich zorgeloos focussen op uw les of training.

7 1424 2

Standaardoplossingen en oplossingen geheel op maat.


Scholen, opleidingsinstituten en organisaties die op locatie cursussen, trainingen of presentaties verzorgen, zijn gebruikers van onze Transportkoffers voor tablets, laptops en beamers. Afhankelijk van uw eisen en wensen, adviseren wij u over een passende oplossing. Dat kan een standaardkoffer zijn, al dan niet met aanpassingen, of een koffer geheel op maat.

Onderwijs

- Voorschoolse educatie
- Basisonderwijs
- Voorgezet onderwijs
- Middelbaar beroepsonderwijs
- Speciaal onderwijs

Training

- Bedrijfstraining
- Cursussen
- Seminars
- Presentaties

DSC 1310

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Hulshof Business Cases maatwerk

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

Made in de Achterhoek

Eigen ontwerpafdeling

ISO 9001 gecertificeerd