7 1280 Mobiz Slim HP OJ 250 printerkoffer

Gemakkelijk & snel

Wij hebben al een aantal jaren verschillende koffers ontwikkeld waarin de Canon iP100, Epson WF100 en de HP Officejet 200 passen. Vanuit de markt kregen wij steeds meer de vraag: "Hebben jullie geen koffer voor de HP Officejet 250?" Ja hoor, daar hebben wij nu de oplossing voor. Ons assortiment is uitgebreid met de Mobiz Slim HP250 en de Mobile Office HP250 (met of zonder trolley).

De Mobiz Slim HP250 is een compacte koffer van een slagvast kunststof. De Mobiz Slim heeft een moderne, eigentijdse uitstraling. De printer wordt op de bodem van de koffer geplaatst. Door de ingebouwde stroomvoorziening kunt u vanuit de koffer printen. In de deksel heeft u nog ruimte voor een 14" inch laptop, tablet of documenten.

Er is tevens een grotere versie waarbij de printer op een plateau geplaatst wordt. De uitschuifbare papieropvang vangt het geprinte document op. Ook in een minder schone omgeving zullen de documenten er keurig uitzien. De koffer heeft tevens een ingebouwde stroomvoorziening waardoor de laptop en de printer snel op te laden zijn. Deze koffer is tevens met trolley te verkrijgen.

Er zijn mooie compacte oplossingen voor de HP 250 Officejet of andere printers. En zoals wij van een klant van ons te horen hebben gekregen:

"Een ideale koffer om mee te nemen naar een beurs, waarbij je veel orders verwerkt. Mijn klant wil graag een hard copy meenemen naar huis. Dat is voor mij nu mogelijk door de Mobiz Slim HP250."